Nyheter

År
Måned
Vis alle

Reiserapport: Varangerhalvøya

Publisert: 01.06.2023

I diplomoppgaven sin, studerer Sigrid Lyche Strandvoll og Jenny Fausa Torvik bruk av lokale naturmaterialer i kombinasjon med gjenbruk av eksisterende bygningsmaterialer og strukturer.

Les mer

Hvordan fungerer din arbeidsplass?

Publisert: 30.05.2023

31. mai sender Arkitektenes fagforbund ut en undersøkelse for å utforske sammenhengen mellom produktivitet og kontorløsninger blant våre medlemmer.

Les mer

Nedgangstider i bransjen gjør det vanskelig for nyutdannede å komme i arbeid

Publisert: 30.05.2023

I Arkitektur uttaler AFAGs organisasjonsrådgiver Kristina Kjønigsen seg om situasjonen som nyutdannede står i nå som bransjen går gjennom nedgangstider.

Les mer

Reiserapport: Bokvalitet i Stavanger

Publisert: 24.05.2023

Gjennom sin diplomoppgave, utforsker Solveig Tjetland hvordan man kan bygge tettere i en by samtidig som man planlegger for bokvalitet i Stavanger.

Les mer

Studentene kan ikke leve på luft og studiepoeng

Publisert: 16.05.2023

Studentene har det tøffere enn noen gang og jeg lurer på om høyere utdanningsminister Ola Borten Moe skjønner alvoret, skriver Lise Lyngsnes Randeberg, leder i Akademikerne.

Les mer

Reiserapport: Reiserapport fra Støtt

Publisert: 11.05.2023

Diplomoppgaven til Oda Tingstad og Karine Hammer Espedalen omhandler den militære bebyggelsen som etter krigen står igjen langs hele Norges kyst, og ser på hvordan denne bebyggelsen kan tas i bruk på en ny måte.

Les mer

Webinar: Skattetips til selvstendig næringsdrivende

Publisert: 08.05.2023

Akademikerne Næringsdrivende inviterer til webinar med råd og tips til utfylling av skattemeldingen og næringsspesifikasjonen.

Les mer