Student | Publisert: 09.10.2023

Student i utlandet

Arkitektenes fagforbund organiserer mange studenter som har valgt å studere arkitektur og design i utlandet. 

Forsikring

Har du sørget for at du er forsikret som student i utlandet? Gjennom vår samarbeidsavtale med Storebrand gir vi våre studentmedlemmer muligheten til å tegne en gunstig forsikringspakke.  Studentforsikringen sikrer deg og tingene dine dersom noe uforutsett skjer i studietiden. Med denne forsikringen får du reise-, ulykke-, og innboforsikring i ett.
 

Priser: 

  • Norden: 1 405 kroner
  • Europa: 2 350 kroner
  • USA: 4 425 kroner
  • Australia: 3 275 kroner
  • Resten av verden: 4 175 kroner

Priser pr. 01.01.2023. Forsikringen leveres av Storebrand.

Tidligere kunne AFAG-medlemmer få gratis medlemskap i ANSA og tegne forsikringer gjennom vår samarbeidsavtale. Avtalen mellom AFAG og ANSA ble avsluttet januar 2020, og forsikringen til Storebrand er nå den beste og billigste forsikringen for norske studenter i utlandet.

Studenter som tidligere har hatt forsikring gjennom ANSA-avtalen må selv si opp ANSA-medlemskapet og tegne ny forsikring.


Les mer og kjøp forsikring her. 

 

Rådgivning

Som student i utlandet kan det være utfordrende å vite hvilken arbeidsmarked man kommer tilbake til dersom man velger å søke seg til jobb i Norge. Som medlem i Arkitektenes fagforbund kan du benytte deg av gratis rådgvivning i forbindelse med spørsmål om karriere, lønn og juridiske problemstillinger. Send en henvendelse til post@afag.no hvis du har spørsmål du ønsker å få besvart. Vi holder også årlige jobbsøkerkurs for studenter ved KADK i København. Følg med på nyhetsbrev og nettside for mer informasjon om tid og sted for kurs. 
 

Andre tilbud

Som studentmedlem i Arkitektenes fagforbund har du tilgang på alle medlemsfordeler. Les mer her.