Medlemskap i AFAG | Sist oppdatert: 16.12.2019, 10:55

Kontingent

Ordinær kontingent per kalenderår er kr 4500 med to innbetalinger i året. Nyutdannede betaler halv kontingent de tre første årene etter eksamen.

Kontingenter fra januar 2020

Ordinær medlemskontingent -  kr 4.500,-
Redusert kontingent 25 % - 3.375,-
Redusert kontingent 50 % - kr 2.250,-
Redusert kontingent 80 % - kr 900,-
Pensjonistmedlemsskap - kr 350,-

 

Studentmedlemskap

  1. Studentmedlemskap inkl. gratis reiseforsikring – kr 350,- 
  2. Studentmedlemskap inkl. gratis ulykkesforsikring – kr 350,- 
  3. Studentmedlemskap inkl. reise- og ulykkesforsikring – kr 500,- 
  4. Studentmedlemskap inkl. reise-, ulykkes- og innboforsikring – kr 760 

Du finner mer informasjon om forsikringene her.

 

eFaktura eller AvtaleGiro

Når du velger AvtaleGiro får du kvartalvise trekk av kontingent og du slipper å tenke på registrering og forfallsdato. Du kan endre både forfallsdato, beløp og belastningskonto på AvtaleGiro i nettbanken din.

Når du har AvtaleGiro får du kvartalsvise trekk av kontingenten og du slipper å tenke på registrering og forfallsdato, alt skjer automatisk. Du kan endre både beløp og belastningskonto på AvtaleGiro i nettbanken din, i tillegg til at du kan stoppe den. Du får dessverre ikke mulighet til å skrive ut en faktura i papir til eventuelt regnskap, men send oss en e-post så er vi behjelpelige med dette.

Hvis du velger eFaktura vil du kun få to fakturaer i året. Du må selv bekrefte regningen i nettbanken og du har på den måten god kontroll og du har også mulighet til å skrive den ut ved behov. Medlemsnummeret ditt er din eFaktura-referanse.

Hvis du ønsker eFaktura i fremtiden må du slette avtalen om AvtaleGiro hvis du tidligere har takket ja til begge deler. 

 

Konfliktfondet

Alle nye medlemmer med unntak av studenter og pensjonister, skal betale et fastsatt engangsbeløp til konfliktfondet, for tiden på kr 300.

 

Reduksjon i kontingent

Helt arbeidsledige innvilges normalt 80 % reduksjon av ordinær kontingent. Delvis arbeidsledige kan få redusert kontingent relatert til graden av arbeidsledighet. Svangerskapspermisjon med 80 % lønn eller mer gir ikke krav på kontingentreduksjon. Permisjoner med full lønn gir ikke rett til kontingentreduksjon. Ved permisjon uten lønn innvilges man normalt 80 % reduksjon av ordinær kontingent.

Arbeidstaker med redusert arbeidstid, mindre enn 30 timer pr. uke, vil kunne få redusert kontingent relatert til arbeidstidsforkortelsen. Medlemmer som oppholder seg utenlands i minimum 6 måneder av et kalenderår innvilges 80 % kontingentreduksjon. Uføretrygdede betaler pensjonistsats. Det kan i tillegg innvilges kontingentfritak dersom et medlem er i en spesielt vanskelig økonomisk situasjon. Søknad om redusert kontingent må gjøres skriftlig ved hver nye kontingentutskrivning til post@afag.no.

Kontaktpersoner

Linda Tornes 

Medlemskonsulent
tlf: 918 49 922
e-post: linda@afag.no

Relaterte artikler

Medlemsfordeler

Publisert: 16.12.2019

Et medlemskap i AFAG gir deg en rekke medlemsfordeler:

Les mer

Akademikerne vokser

Publisert: 19.11.2019

Akademikerne har hatt en medlemsvekst på totalt 4,7 prosent så langt i år. Det betyr nesten 10 000 flere medlemmer. Arkitektenes fagforbund har vokst med 4,8 % i samme periode. 

Les mer

Verv en medstudent i høst!

Publisert: 03.10.2019

Verver du en venn eller en medstudent i oktober eller november mottar du AFAGs sitt bærenett med flaske eller reduksjonsstav. 

Les mer