Juridisk bistand

AFAG bistår med juridisk rådgivning i forbindelse med ansettelser, oppsigelser og arbeidsmiljøspørsmål. For å motta en time rådgivning, forutsettes det at man har betalt kontingent i minst en måned. Du vil få råd om hvordan man bør forholde seg ved korrespondanse og i møter med arbeidsgiver. Vi assisterer også i forhandlingsmøter ved oppsigelser. 

Les mer

Karriere­rådgivning

AFAG tilbyr individuell karriererådgivning for studenter og ansatte. Som medlem i AFAG er du velkommen til å ta kontakt med oss i forbindelse med spørsmål relatert til utfordrende arbeidsmiljø, lønn og karrierskift. Vi gir også tilbakemelding på CV, søknad og portfolio. Vi tilbyr rådgivning i våre lokaler eller over telefon og e-post. 

Les mer

Lønnsrådgivning

Arkitektenes fagforbund har spesialiserte rådgivere som bistår deg i dine forhandlinger. Har du kommende utfordringer innen lønnsforhandlinger? Har du riktig lønn?

Les mer

Arbeids­søkende

AFAG tilbyr juridisk bistand og individuell karriererådgivning for arbeidssøkende og nyutdannede. Vi arrangerer bransje- og jobbsøkerkurs hver vår ved alle utdanningsstedene i Norge og ved KADK i København. Vi tilbyr rådgivning i våre lokaler eller over telefon og e-post. 

Les mer

IA-arbeid

Inkluderende arbeidsliv er et arbeidsliv for alle som kan og vil bidra. Partene i arbeidslivet og regjeringen inngikk 4. mars 2014 en ny IA-avtale. IA-avtalen er et virkemiddel for å få til et mer inkluderende arbeidsliv og forebygge overgangen fra arbeid til trygd. 

Les mer