Vi bistår deg som studentmedlem gjennom hele studietiden hvis du har spørsmål om lønn, juridiske problemstillinger, eller hvordan du går frem for å søke jobb.

Student­medlemskap

AFAG har studentmedlemmer på alle universiteter og skoler i Norge som tilbyr høyere utdanning i arkitektur, landskapsarkitektur, interiørarkitektur, planlegging, design og tilsvarende. Vi har i tillegg studentmedlemmer ved en rekke utenlandske læresteder.

Les mer

Student­kontakter

AFAG har ti studentkontakter fordelt på alle universiteter og skoler som tilbyr høyere utdanning i arkitektur, planlegging, design og tilsvarende i Norge, ved KADK i København og Aarhus Arkitektskole. Studentkontaktene bistår AFAG i det lokale studentarbeidet ved hvert studiested.

Les mer

Samarbeids­partnere

AFAG har lang tradisjon med å samarbeide med studentrelevante aktører samt linjeforeninger og studentorganisasjoner ved universitetene i Norge.

Les mer

Søk om stipend

Som studentmedlem i AFAG kan du søke om reisestipend på inntil 1500 kr i forbindelse med diplomarbeid. Du kan søke om reisestipend allerede etter 6 måneders betalt medlemskap.

Les mer

Studieturer

Studenter som får innvilget reisestipend skal levere en kort rapport fra turen. Her kan du lese betraktningene til en rekke studenter som har vært på tur i forbindelse med diplomarbeid.

Les mer

Student i utlandet

Arkitektenes fagforbund organiserer mange studenter som har valgt å studere arkitektur og design i utlandet. 

Les mer