Jus og karriere | Sist oppdatert: 24.06.2020, 15:31

Arbeidssøkende

AFAG tilbyr juridisk bistand og individuell karriererådgivning for arbeidssøkende og nyutdannede. Vi arrangerer bransje- og jobbsøkerkurs hver vår ved alle utdanningsstedene i Norge og ved KADK i København. 


Medlemmer som står uten arbeid er velkommen til å ta kontakt med oss for veiledning i jobbsøkerprosessen. Vi bistår alle medlemmer – fra studenter som skal ut i praksis eller første fulltidsjobb, til medlemmer med lang fartstid som søker nye utfordringer.
 

Ut i arbeidslivet  

Vi har utarbeidet en veileder med informasjon til søknadsprosesse, last ned her. Vi tilbyr også gratis rådgivning til våre medlemmer inkludert i medlemskapet. 
 

Jobbskifte 

Her kan du laste ned en veileder til forhandling av lønn og andre vilkår i forbindelse med bytte fra en jobb til en annen. 

 

 


Relaterte artikler

Hvordan fungerer din arbeidsplass?

Publisert: 30.05.2023

31. mai sender Arkitektenes fagforbund ut en undersøkelse for å utforske sammenhengen mellom produktivitet og kontorløsninger blant våre medlemmer.

Les mer

Nedgangstider i bransjen gjør det vanskelig for nyutdannede å komme i arbeid

Publisert: 30.05.2023

I Arkitektur uttaler AFAGs organisasjonsrådgiver Kristina Kjønigsen seg om situasjonen som nyutdannede står i nå som bransjen går gjennom nedgangstider.

Les mer