Aktuelt | Sist oppdatert: 21.04.2021, 14:24

Ledighetstallene fra november

AFAG registrerer en svak oppgang i ledighetstallene fra november sammenlignet med oktober. Det totale antallet ledige i november er 148. 

Oppgang i arbeidsledigheten

AFAG observerer at antallet helt ledige arkitekter og interiørarkitekter har økt fra 138 i oktober til 148 i november. Ifølge tallene fra NAV finnes det 47 delvis ledige i november mot 44 i oktober. AFAG obsererver et stabilt og godt marked for landskapsarkitekter, og det er kun 8 ledige landskaparkitekter på markedet i november ifølge tallene fra NAV.

Se hele tabellen her.  

Vi gjør oppmerksom på at AFAG månedlig mottar ledighetstallene fra NAV. Fra september 2014 gjorde NAV policyendringer slik at de nå ikke lenger skiller mellom ledighetstallene for arkitekter og interiørarkitekter. I tillegg blir også beholdninger med mindre enn 4 erstattet med * i tabellen. Dette gjør det vanskelig å sammenligne vår tidligere tabell med de nye tallene. Dette er grunnen til at vi har laget en ny tabell, men de tidligere tallene vil fortsatt være tilgjengelig på våre nettsider. Nyutdannede er ikke inkludert i NAVs ledighetstall.