Aktuelt | Sist oppdatert: 28.08.2020, 11:21

Webinarserie: Bærekraft, Bank og Business

Er du nysgjerrig på hva kunder, samarbeidspartnere og hva Danske Bank gjør for å integrere bærekraft i virksomheten og hvorfor det er viktig? Meld deg på webinar-serien «Bærekraft, Bank og Business». 

Del 1:   

Hvordan komme i gang med bærekraft i egen virksomhet?

 

Torsdag 3. september kl 10:30 - 11: 00

Bærekraft har kommet for å bli, men å ta gode bærekraftige valg kan være utfordrende for mange små og mellomstore bedrifter. For at det skal bli varig må bærekraft bli en del av måten man driver forretningen. Det må bli en integrert del av virksomheten. Enkelte bedrifter har allerede kommet langt med dette arbeidet, mens andre ikke har begynt. Det er likevel helt sikkert at alle som ikke har startet jobben må snu seg nå. Forbrukere og kunder vil i tiden fremover forvente mer og sette høyere krav til både næringslivet og finansbransjen.

• Kristin Kvåle, bærekraftsansvarlig i Danske Bank, vil gi en kort introduksjon om hvordan man kan starte arbeidet med å få bærekraft inn i virksomheten. 

• Kari Sæther Nilsen, salgsansvarlig fra Miljøfyrtårn. Stiftelsen Miljøfyrtårn har gitt norske virksomheter miljøsertifisering siden 2003 og er ofte første stedet bedrifter kommer til når de skal bli mer miljøvennlige.

• Jan Christian Vestre, CEO for møbelprodusenten Vestre. Selskapet hans har hatt bærekraft øverst på agendaen lenge og skal nå bygge verdens mest miljøvennlige utemøbelfabrikk. Vestre vil fortelle hvordan de har jobbet med bærekraft og gi konkrete tips til hvordan din bedrift kan integrere bærekraft i forretningen. 

 

Meld deg på her
 

Del 2 blir tirsdag 13. oktober og temaet er: Nye og bærekraftige forretningsmodeller - «business as usual is going out of business». Vi kommer tilbake med mer informasjon.