Aktuelt | Sist oppdatert: 16.11.2020, 13:44

Webinar for studenter: Stress & Stressmestring

Hva er egentlig stress og hvordan kan vi håndtere stressende situasjoner? Arkitektenes fagforbund inviterer sine studentmedlemmer til webinar om stress og stressmestring tirsdag 24. november kl. 17:00 - 18:00. 

Velkommen til webinar om stress og stressmestring

I webinaret vil du få en introduksjon til hva stress er fra et biologisk og psykologisk perspektiv, og du vil få vite mer om hva som skiller positivt stress fra negativt stress. Utover dette vil vi diskutere forholdet mellom stress og psykiske lidelser, og du vil bli kjent med symptomene på negativt stress, angst, utbrenthet og depresjon. Vi vil også gå gjennom de beste teknikkene for stressmestring, samt snakke om hvordan koronapandemien påvirker studenttilværelsen. 

Webinaret holdes av Eli Kindervaag, rådgiver for psykologi og arbeidsliv i AFAG. Kindervaag har en mastergrad i psykologi og har jobbet med rådgivning hos AFAG i fire år. Mange studenter kjenner henne også som AFAGs studentansvarlige i sekretariatet. 

Du mottar lenke til webinaret ved å sende en e-post til eli@afag.no. I påmeldingen er du også velkommen til å sende inn spørsmål hvis det er noe spesielt du ønsker at vi skal ta opp. 

Velkommen!