Aktuelt | Sist oppdatert: 23.02.2022, 11:06

Verv en medstudent i vinter!

Verver du en venn eller medstudent i januar eller februar mottar dere begge en termos fra Stanley.

Dersom du verver en venn eller medstudent i januar eller februar 2022, vil dere motta en termos hver fra Stanley. Send en e-post til kristina@afag.no med informasjon om hvem du har vervet. Be din venn eller medstudent markere innmeldingen sin med "Innmeldt av ...", så sender vi dere en pakke i posten.

 

Hvorfor bør dine venner og medstudenter melde seg inn i Arkitektenes fagforbund?

Arkitektenes fagforbund er organisasjonen for deg som studerer arkitektur, landskapsarkitektur, interiørarkitektur, planlegging, design eller kunsthistorie. Som studentmedlem i AFAG får du tilgang på en rekke fordeler.

  • Juridisk bistand: Våre advokater gir blant annet tilbakemelding på arbeidskontrakt og bistå deg dersom du har havnet i en konflikt på arbeidsplassen.
  • Karriereveiledning: Som medlem er du velkommen til å ta kontakt med oss i forbindelse med spørsmål relatert til utfordrende arbeidsmiljø, lønn og karriereskift. Vi gir også tilbakemelding på CV, søknadsbrev og portfolio.
  • Lønnsrådgivning: Våre rådgivere kan hjelpe deg med å vurdere hva som er riktig lønn for deg og hvordan du kan forhandle et lønnstilbud.
  • Årlig lønnsstatistikk: Hvert år utarbeider vi fyldige statistikker for privat og offentlig sektor. Statistikken er nyttig i forbindelse med lønnsforhandlinger med arbeidsgiver, samtidig som den tilbyr startlønn for nyutdannede og anbefalt timelønn for studenter.
  • Kurs og arrangementer: Vi holder ulike kurs og arrangementer gjennom året. Hver vår arrangerer vi bransje- og jobbsøkerkurs for studenter. I tillegg holder vi andre faglig relevante arrangementer og sosiale sammenkomster.
  • Bank- og forsikringstilbud: Gjennom vårt medlemskap i Akademikerne kan AFAG tilby konkurransedyktige betingelser på bank og forsikring. Danske Bank leverer banktjenester og Storebrand leverer forsikringstjenester.

 

Priser for studentmedlemskap 2022

Medlemskap inkl. gratis reise- eller ulykkesforsikring: 400 kr
Medlemskap inkl. gratis reise- og ulykkesforsikring: 550 kr
Medlemskap inkl. gratis reise-, ulykkes- og innboforsikring: 850 kr
Medlemskap uten forsikring: 400 kr

Kontingenten gjelder for et kalenderår.