Aktuelt | Sist oppdatert: 08.02.2023, 10:16

Vil du bli studentkontakt for AFAG?

Ønsker du å påvirke studiemiljøet på BAS? Vil du utvide nettverket ditt og bli kjent med arkitekturbransjen? Da bør du bli studentkontakt for AFAG!

Ønsker du å påvirke studiemiljøet på BAS? Vil du utvide nettverket ditt og bli kjent med arkitekturbransjen? Vil du samarbeide med studenter fra andre skoler? Da bør du bli studentkontakt for AFAG!

Som studentkontakt holder du faglige og sosiale arrangementer på BAS der du står fritt til å velge tema og kontakte interessante foredragsholdere. Du vil samarbeide med studentkontakten ved KMD. Sammen sprer dere budskapet om AFAG til studentene i Bergen og bistår AFAG i vårt studentarbeid.

Hvert semester vil du motta et honorar på 3000 kr for arbeidet ditt.

Tre ganger i året møtes alle studentkontaktene for å planlegge arrangementer og se tilbake på semesteret. Samlingene inkluderer deilig lunsj og gode samtaler, og avsluttes alltid med en hyggelig middag!

Vi håper at du ser på dette som en unik mulighet for å kunne engasjere deg i et viktig arbeid under studietiden. Søk på vervet i dag!

For å søke, trenger du bare å skrive et par linjer om deg selv og hvorfor du ønsker å engasjere deg. Det er ikke nødvendig med en formell søknad.

Send søknaden til kristina@afag.no.

Vi ser fram til å høre fra deg!