Aktuelt | Publisert: 28.04.2020

Slik unngår du å betale for mye skatt

Nå er det siste innspurt før skattemeldingen skal leveres 30. april. Danske Banks forbrukerøkonom Cecilie Tvetenstrand har en sjekkliste på hva du må huske på før fristen går ut. Det kan utgjøre flere tusenlapper i forskjell.

Har du kontroll på at formue, inntekter og fradrag har kommet med? Over 50 % av alle nordmenn bruker under ti minutter på å sjekke skattemeldingen. Det kan utgjøre store summer for din økonomi. Sjekk her hva du må huske før du leverer.

Les mer hos Danske bank her. 

 

Relaterte Saker

AFAG er Miljøfyrtårn-resertifisert!

Publisert: 30.08.2024

Siden 2021 har AFAG vært en Miljøfyrtårn-bedrift. Som Miljøfyrtårn tar vi bærekraft på alvor, og jobber kontinuerlig med HMS og med å redusere våre klima- og miljøutslipp. 

Les mer

Reiserapport: Hanging Out - Accommodating the Unexpected

Publisert: 28.08.2024

Ingrid Steen-Chabert sin diplomoppgave, Hanging Out: Accommodating the Unexpected, handler om folks reelle tilgang til det offentlige rom og offentlige myndigheters ansvar for tilgjengeliggjøring av ulike ressurser og steder for opphold.

Les mer

Markering til støtte for Byarkitekten i Bergen

Publisert: 16.08.2024

Onsdag 14. august markerte fagorganiserte i Bergen kommune motstand mot Byrådet i Bergen sitt forslag om å legge ned Byarkitekten som egen etat.

Les mer