Aktuelt | Sist oppdatert: 24.09.2021, 08:22

Hva skaper trivsel og produktivitet på arbeidsplassen?

Arkitektenes fagforbund inviterer alle våre tillitsvalgte og varaer til en samling der vi går gjennom arbeidsplassundersøkelsen med Company Pulse.

Hva skal til for at du og dine kollegaer trives og er produktive på arbeidsplassen?

For å svare på blant annet dette, gjennomfører Arkitektenes fagforbund noen undersøkelser blant våre medlemmer. Vi inviterer nå alle våre tillitsvalgte og varaer til en samling der vi går gjennom arbeidsplassundersøkelsen med Company Pulse.

Formålet med undersøkelsen er å studere effektene av blant annet hjemmekontor, cellekontor og landskapskontor. Resultatene vil brukes til å forstå hvordan medlemmers arbeidsplasser fungerer i ulike jobbsituasjoner, som vil være relevant for arbeidet ditt som tillitsvalgt.

Jan Kristian Karlsen, forsker, forfatter og daglig leder i Company Pulse, deltar for å fortelle om undersøkelsen, resultatene, og for å svare på spørsmål. Trolig får du også noen gode tips å ta med deg videre.

Vi ønsker å ha en åpen dialog med deg som tillitsvalgt hvor målet er å skape et godt og effektivt arbeidsmiljø. I tillegg ønsker vi også dine innspill om hvordan resultatene fra undersøkelsen kan gi deg som arbeidstaker og tillitsvalgt best mulig nytteverdi.

Velkommen til digitalt møte onsdag 29. september kl. 13:00-14:00.

Send påmelding til Kristina Kjønigsen på kristina@afag.no og du vil motta en lenke til møtet via Zoom.

Vi ser fram til å se deg på skjermen!