Aktuelt | Sist oppdatert: 08.12.2020, 10:40

Ny medlemsfordel fra Chilimobil

Via Akademikerne pluss-avtalen, har Chilimobil gitt sine aller beste priser på mobiltelefoni til Akademikernes medlemmer. 

Som medlem i AFAG får du tilgang på noen av markedets billigste mobilabonnement. Det er ingen krav om at du som medlem må ha abonnement hos Chilimobil, du kan bestille til barn, ektefeller, foreldre eller andre. Du kan registrere abonnementene på deg privat eller på et organisasjonsnummer slik at fakturaen kan gå rett i et regnskap.

Medlemsprisene gjelder hele 10 abonnement per medlemsnummer. Det er ingen krav at den som er medlem må ha abonnement hos Chilimobil, medlemmer kan også bestille til barn, ektefeller, foreldre eller andre. Abonnementene kan registreres privat eller på et organisasjonsnummer slik at fakturaen kan gå rett i et regnskap. Det er en del som får dekket mobilabonnementet sitt via sin arbeidsgiver, da kan denne avtalen fortsatt også benyttes av andre i familien.

Alle mobilabonnement kommer med følgende tjenester: Fri tale, SMS og MMS, Data Rollover, Data kontroll, Gratis BankID på mobil, Full Telia-dekning, bruk som hjemme i EU/EØS, VoLTE, WiFi tale, muligheten for ekstra SIM-kort, med mer.

 

Mobilabonnementene
 

  • 5 GB                  199 kr/mnd
  • 10 GB                259 kr/mnd
  • 20 GB              299 kr/mnd
  • Fri Data            469 kr/mnd
     

Avtalen krever ingen binding.

 

Kundeservice

Som medlem kan du kontakte Chilimobils kundesenter på telefon: 915 02 445 eller via prioritert e-post på adressen: akademikerne@chilimobil.no

Kundesenteret er åpnet mandag til fredag fra klokken 09:00 til 17:00.

 

Kort om Chilimobil

Chilimobil har jobbet for lave mobilpriser siden 2011. Deres mål fra dag én, har vært å utfordre alle andre teleselskaper på pris. De siste 2 årene har de vunnet minimum 1 av 3 kategorier som billigst i hver av Dinside sine kvartals-kåringer. De har flere ganger også vunnet i alle 3 kategorier.

De er kjent for å være det første norske selskapet som lanserte Fri Data. De er også veldig stolt over å være det første mobilselskapet i Norden som tilbyr en hel-digital eSIM-løsning til mobiltelefoner.

 

Les mer eller bestill her på AFAGs side hos Chilimobil.