Aktuelt | Sist oppdatert: 01.10.2021, 07:34

Nettverkssamling for selvstendig næringsdrivende, 6. oktober

Arkitektenes fagforbund inviterer selvstendig næringsdrivende til en nettverkssamling onsdag 6. oktober kl. 12-14. 

Å være selvstendig næringsdrivende kan fort bli en litt ensom affære og man må ofte stå på egne ben, uten innspill og råd fra andre. Gjennom kommunikasjon med våre medlemmer som driver egen virksomhet, ser vi i Arkitektenes fagforbund at det er et behov for å skape et nettverk blant selvstendig næringsdrivende, slik at dere sammen kan finne gode løsninger og støtte hverandre.

Arkitektenes fagforbund inviterer dermed selvstendig næringsdrivende til en nettverkssamling onsdag 6. oktober kl. 12-14. Samlingen finner sted i våre lokaler i Josefines gate 32. Det vil bli enkel servering.

Formålet med samlingen er at dere skal kunne diskutere problemstillinger sammen, gi hverandre råd og knytte kontakter for veien videre. Gjennom samtaler, ønsker vi også å finne ut hvordan vi bedre kan bistå dere som selvstendig næringsdrivende. Vi kommer også til å holde et innlegg om kontrakter: hva de skal inneholde og hvordan forholde seg til dem.

Nettverkssamlingen egner seg både for medlemmer som driver egen virksomhet på fulltid og de som gjør det deltid, for eksempel ved siden av en annen stilling.

For påmelding, send en e-post til vår organisasjonsrådgiver, Kristina Kjønigsen, på kristina@afag.no.

Vi ses!