Aktuelt | Sist oppdatert: 16.02.2022, 10:58

Lønnsundersøkelsen er sendt ut

Mandag 7. februar sendte vi lønnsundersøkelsen til medlemmene våre. 

Resultatene fra undersøkelsen danner grunnlaget for den årlige lønnsstatistikken som er et viktig og populært medlemstilbud.

Vi håper derfor at så mange som mulig tar seg tid til å svare på undersøkelsen, og ber alle som ikke har svart å bruke de få minuttene det tar å svare på de spørsmålene som ligger i undersøkelsen.
 
Lønnsundersøkelsen danner grunnlaget for den årlige lønnsstatistikken som utarbeides og sendes ut av Arkitektenes fagforbund. Dette er et verdifullt verktøy for å kartlegge eget og andre arkitekters lønnsnivå. Den brukes aktivt i lønnsforhandlinger både for de som er i arbeid, de som skifter arbeidsplass og de som skal ut i arbeidslivet for første gang.
 
Det er viktig at vi får dokumentert hvilken lønn medlemmene oppnådde i 2021, helt uavhengig av om oppgjøret du selv oppnådde var godt eller dårlig. Med god innrapportering av lønn for 2021 kan vi utarbeide et godt tallgrunnlag til bruk for årets og fremtidige lønnsoppgjør. Jo flere som svarer jo bedre blir statistikken!
 
Har du spørsmål til lønnsundersøkelsen er det som vanlig fint om de sendes til post@afag.no . Vi svarer rimelig raskt på alle henvendelser!
 
Tusen takk for din tid og ditt bidrag til arkitektenes fremste hjelpemiddel for dokumentasjon av lønn!