Aktuelt | Sist oppdatert: 21.04.2021, 14:24

Ledighetstallene for desember

AFAG registrerer en svak nedgang i ledighetstallene fra desember sammenlignet med november. Det totale antallet ledige i desember 2018 var 140. 

Nedgang i arbeidsledigheten

AFAG observerer at antallet helt ledige arkitekter har sunket fra 148 i november til 140 i desember. Ifølge tallene fra NAV finnes det 41delvis ledige i desember mot 47 i november. AFAG obsererver et stabilt og godt marked for landskapsarkitekter, og det er kun 8 ledige landskaparkitekter på markedet i november ifølge tallene fra NAV.

Se hele tabellen her.  

Vi gjør oppmerksom på at AFAG månedlig mottar ledighetstallene fra NAV. Fra september 2014 gjorde NAV policyendringer slik at de nå ikke lenger skiller mellom ledighetstallene for arkitekter og interiørarkitekter. I tillegg blir også beholdninger med mindre enn 4 erstattet med * i tabellen. Dette gjør det vanskelig å sammenligne vår tidligere tabell med de nye tallene. Dette er grunnen til at vi har laget en ny tabell, men de tidligere tallene vil fortsatt være tilgjengelig på våre nettsider. Nyutdannede er ikke inkludert i NAVs ledighetstall.