Aktuelt | Sist oppdatert: 02.09.2021, 10:04

Hvordan vet du når du bør bytte jobb?

Arkitektenes fagforbund inviterer til en digital workshop der vi diskuterer hvordan du kan vurdere egen jobbsituasjon og vite når et jobbytte er nødvendig.

Arkitektenes fagforbund inviterer til en digital workshop der vi diskuterer hvordan du kan vurdere egen jobbsituasjon og vite når et jobbytte er nødvendig. Sammen med organisasjonsrådgiver Kristina Kjønigsen og forhandlingsrådgiver Hege Wiik kommer vi til å se på hvordan du kan finne ut hva som er viktig for deg og ditt arbeidsliv, diskutere spesifikke tegn på at du bør bytte jobb og gå gjennom veien videre.

En del av workshopen er dedikert til selvrefleksjon. Dere vil få muligheten til å reflektere rundt spørsmål rundt egen arbeidssituasjon. Prosessen vil være nyttig for å finne ut hva dere ønsker å få ut av både nåværende og framtidige stillinger. Deretter kommer vi til å invitere til en diskusjon der dere kan dele tanker og stille spørsmål – både til oss og hverandre.

Arrangementet finner sted på Teams den 14. september, kl. 18-19. Workshopen vil bli tatt opp og delt med deltakere som ønsker tilgang, men sensitiv informasjon og identiteten deres vil bli redigert ut.

Kurset er egnet for ansatte som vurdere et jobbytte eller er usikre på om de trives i stillingen sin.

For påmelding, ta kontakt med kristina@afag.no. Lenke til kurset vil bli sendt ut i forkant.

Vel møtt til workshop!