Aktuelt | Publisert: 15.05.2020

Arkitektenes fagforbund passerer 5000 medlemmer!

Etter jevn og god vekst i mange år, har AFAG nå passert 5000 medlemmer.

Medlem nummer 5000, Espen Krogdahl i Per Knudsen Arkitektkontor AS. 

Det er Espen Krogdahl i Trondheim som ble medlem nr. 5000. Han er master i arkitektur fra NTNU og arbeider til daglig i Per Knudsen Arkitektkontor AS, der han bl.a. jobber med leilighetsbygg og større boligprosjekter. 

Vi er stolte og ydmyke for at Espen valgte å bli medlem i AFAG og vi håper at vi gjennom Espens medlemskap også kan svare ut de forventningene han har til oss. Som symbol på at Espen ble medlem nr. 5000 får han tilsendt en flott aluminiumskoffert fra Samsonite. Selv om vi for tiden er reisefaste, håper vi at kofferten kan bli med Espen på mange fine turer i årene som kommer!

I AFAG er vi naturligvis både stolte og glade for at den flotte veksten fortsetter, sier Per Christian Opsahl, generalsekretær i AFAG. – Mange lurer sikkert på om vi har fått ekstra mange nye medlemmer under korona-krisen. Veksten er omtrent den samme nå som den har vært tidligere år. Det som er forskjellen for oss i AFAG er at vi får  veldig mange flere henvendelser fra medlemmer som har behov for vår hjelp.