Aktuelt | Publisert: 09.06.2023

AFAG støtter Pride: For likestilling og mangfold

AFAG støtter feiringen av kjærlighet og mangfold ved å delta i årets Pride-markering!

Pride handler om å feire mangfold og kjærlighet, i tillegg til å kjempe for rettigheter for alle, uavhengig av hvem de elsker eller hvordan de identifiserer seg. Det handler om å skape et samfunn der alle kan være seg selv uten frykt for diskriminering eller hat.

Fjorårets terrorangrep viser tydelig hvor viktig det fremdeles er å markere mangfold, synlighet og stolthet. Vi m­å vise solidaritet til land der homofile og skeive opplever hets, samtidig som vi står sammen med LHBTQ-fellesskapet i Norge. Ingen skal bli møtt med hat eller diskriminering på bakgrunn av hvem de elsker. Derfor er det viktig at vi fortsetter å jobbe for en inkluderende og mangfoldig arbeidsplass og ikke minst samfunn. Vi oppfordrer arbeidsgivere til å implementere anti-diskrimineringspolitikk og skape trygge rom der alle kan være seg selv.

Pride er ikke bare en årlig markering, men en påminnelse om at kampen for likestilling og rettferdighet er kontinuerlig. Som fagforening er vi stolte over å være en del av denne kampen. Vi vil fortsette å støtte og kjempe for våre medlemmers rettigheter uavhengig av deres seksuelle orientering eller kjønnsidentitet.

La oss sammen heve stemmen og kjempe for et samfunn der alle kan leve i stolthet og frihet. Vi i AFAG vil stå sammen med deg i kampen for likestilling og rettferdighet.

Ingen er fri før alle er fri!

 

Les mer om vår deltakelse i Pride-paraden her.

Les mer om Oslo Pride her.