Aktuelt | Sist oppdatert: 03.07.2019, 19:46

AFAG søker advokat/advokatfullmektig

Er du advokat eller advokatfullmektig, og vil jobbe med individuell og kollektiv arbeidsrett i en arbeidstakerorganisasjon for arkitekter?

Du har enten jobbet noen år som advokat eller advokatfullmektig, men du kan også gjerne være nyutdannet. Du må ha interesse for arbeidsrett og har fortrinnsvis arbeidsrett som valgfag eller som tema for din masteroppgave. Vi bistår også selvstendig næringsdrivende med hjelp til kontraktsrettslige og opphavsrettslige spørsmål, så det er en fordel om du også har interesse for disse områdene.

Vi har stor pågang fra medlemmene og søker en utadrettet og ambisiøs kollega som med faglig dyktighet og engasjement kan bistå medlemmene våre på en god måte. Vi ønsker også at den som begynner hos oss kan delta positivt gjennom det faglige samarbeidet i Akademikerne. Noe kurs- og reisevirksomhet må påregnes.

Kontaktperson: 

Per Christian Opsahl
generalsekretær og advokat 
e-post: per.christian@afag.no 
Telefon: 911 98 330 

Søknadsfrist: 15. august
Arbeidssted: Oslo 
Jobbtype: Advokat, advokatfullmektig
Type stilling: Heltid 
Søknad sendes: per.christian@afag.no 

Du finner annonsen på finn.no her. 

Arkitektenes fagforbund (AFAG) er en arbeidstakerorganisasjon for mer enn 4700 medlemmer med master i arkitektur, landskapsarkitektur, interiørarkitektur, planlegging og design samt studenter. Vi gir råd til medlemmene i forbindelse med jobbtilbud, oppsigelser, permitteringer, omstilling, lønnsforhandlinger, tariffavtaler og kontraktsrett. AFAG er tilknyttet hovedsammenslutningen Akademikerne som med sine 13 medlemsforeninger representerer godt over 200 000 medlemmer. AFAG har 6 medarbeidere, hvorav tre er advokater og holder til sentralt i Oslo.