Aktuelt | Sist oppdatert: 29.01.2021, 15:20

En app med alle medlemsfordelene rett i lomma!

Arkitektenes fagforbund har i samarbeid med Akademikerne pluss lansert en ny app som samler alle dine medlemsfordeler. Ta en titt og se hva vi kan tilby deg.

Arkitektenes fagforbund har forhandlet frem gunstige avtaler for medlemmene i en årrekke. Akademikerne Pluss, som Arkitektenes fagforbund er en del av, har også forhandlet frem medlemsfordeler på vegne av 12 av sine medlemsforeninger. Nå har vi samlet alle fordelene for deg i en og samme app.

Den nye AFAG-appen gir deg enkel tilgang til både våre og Akademikernes medlemsfordeler. Med appen i lomma har du full oversikt over alle de økonomiske fordelene du kan benytte som medlem i Arkitektenes fagforbund.

I appen A+ AFAG får du medlemsbeviset rett i lomma, og du kan enkelt benytte deg av de mange fordelene du får gjennom ditt medlemskap. Du får for eksempel gode bank og forsikringsavtaler, god rabatt på kjøp av bil, tilbud på reiser og mye mer.

Kartfunksjonen viser veien til de nærmeste fordelene der du er. Du kan også, om du ønsker det, få varsler om aktuelle kampanjer og fordeler som kan gi deg en ekstra trygghet i hverdagen, eller bare spare deg for noen kroner.

Prøv appen selv! Last ned fra Google Play eller App Store.