Aktuelt | Publisert: 03.05.2024

Forsikringene du trenger

Uansett hvor du er i livet, er det viktig å være forberedt på det uventede. La oss hjelpe deg med å navigere gjennom forsikringsverdenen og velge riktig dekning for dine behov.

Livet bringer med seg uforutsette hendelser, men forsikringsavtalen med Storebrand som gir deg både spesialtilpassede forsikringer samt medlemsrabatt på Storebrands ordinære skadeforsikringer kan være din ro i stormen. Les mer om hvilke forsikringer du kan ha nytte av i din livssituasjon.

 

Student

Som student har du nok av ting å tenke på som det er, ikke la uforutsette hendelser og ulykker være en av dem. Sjekk ut hvilke forsikringer du bør ha på plass som student.

 

Ung voksen

Er du fortsatt på foreldrenes forsikring? Det er på tide å oppgradere til voksenstatus! Sjekk ut vår forsikringsguide for unge voksne.

 

Småbarnsfasen

Barnekaoset er her! Men rolig, vi har deg dekket med råd og tips om forsikringer for småbarnsforeldre. La oss hjelpe deg med å navigere gjennom forsikringsjungelen!

 

Godt voksen

Alder er bare et tall, men forsikringer er ekte! Les mer om hvilke forsikringer du kan ha nytte av for å sikre en trygg og bekymringsfri fremtid.

 

Pensjonist

Rydd plass i sparegrisen din!  Det er på tide å tenke på pensjon og forsikringsbehovene som følger med det søte ordet "pensjonist".  Les mer om hvilke forsikringsprodukter som du kan ha nytte av for en bekymringsfri pensjonisttilværelse.