AFAGSEMINARET 2022

1. desember 2022 // 15:00
Dette er et arrangement som har funnet sted

Arkitektenes fagforbund feirer 40 år i år, og vi ønsker å markere dette med å invitere til AFAGSEMINARET 2022.

Arkitektenes fagforbund feirer 40 år i år, og vi ønsker å markere dette med å invitere til AFAGSEMINARET 2022. Seminaret holdes på DogA i Oslo den 1. desember, og vil vare fra kl. 1500 – 2300.

Den første delen vil være en faglig del med relevante faglige innlegg og innspill samt utdeling av AFAGPRISEN til beste studentarbeid. Fra kl. 2000 serveres det deilig mat og drikke til salong-jazz med Ola Welo Trio. Vi har satt en svært lav pris på arrangementet som dekker både seminaret og festdelen med mat og drikke.
 
Vi håper du vil være med oss å markere AFAGs 40 år slik at vi den 1. desember fyller DogA med gode innlegg, fagprat og sosialt samvær med mat og musikk!


 
Meld deg på her.

 

Program

Programleder: Kari Slaatsveen

 

1500 – 1515
Velkommen ved forbundsstyreleder Bent Aaby og generalsekretær Per Christian Opsahl

 

1515 – 1545
Lise Lyngsnes Randeberg, leder Akademikerne
Betydningen av fagorganisering, trepartssamarbeidet og Akademikerne

 

1545 – 1615
Steinar Skjerdingstad, Arkitektbedriftene i Norge 
Utsiktene for arkitektmarkedet på kort og lang sikt

 

1615 – 1700
Espen Surnevik, arkitekt og professor på AHO
Arkitektur i omveltningenes tid

 

1700 – 1730
Pause
Benstrekk, drikke- og matpåfyll

 

1730 – 1815
Jan Kristian Karlsen, Company Pulse
Slik arbeider arkitektene best - resultater fra Company Pulse

 

1815 – 1900
Marianne Skjulhaug, dekan ved Fakultet for arkitektur og design, NTNU
AFAG-foredraget

 

1900 – 2000
Utdeling av AFAGPRISEN 2022

 

2000 – 2300
Fest! Mat, mingel og musikk!
Det serveres god mat og drikke til musikk av Ola Welo TrioOm foredragsholderne


 

Kari Slaatsveen

Kari Slaatsveen sto bak en mengde radioprogrammer i NRK gjennom tjuefem år. Nå opererer hun på egen hånd som skribent, forfatter, lydforteller og artist. Hun er opptatt av arkitektur, og kommer til å fortelle litt om hva som skjer når hun faller for hus. Ja, også skal hun altså lede jubileumskvelden!


 

Lise Lyngsnes Randeberg

Lise Lyngsnes Randeberg er leder i Akademikerne og professor i biomedisinsk optikk og fotonikk ved NTNU. Parallelt med karrieren i akademia har hun lang erfaring som tillitsvalgt. Fra starten i 2003 som lokal tillitsvalgt ved NTNU til fire perioder som president i Tekna frem til i fjor og nå som øverste leder av hovedorganisasjonen.


 

Steinar Skjerdingstad

Steinar Skjerdingstad er administrerende direktør i Arkitektbedriftene. Tidligere var han salgsdirektør i Selvaag Prosjekt. Han har også jobbet som daglig leder i Rindalshytter og jobbet for Sporveien i Oslo med eiendom og utvikling.


Espen Surnevik

Espen Surnevik er arkitekt og professor ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo hvor han også har vært instituttleder, for institutt for arkitektur, og fungerer i dag som prorektor for utdanning i 2022.

Som arkitekt står han bak flere arkitektkonkurranser og prosjekter hvorav Våler kirke, Østre Porsgrunn kirke og PAN-tretopphytter er blant de mest internasjonalt publiserte.


 

Jan Kristian Karlsen

Jan Kristian Karlsen er daglig leder og rådgiver i analyse- og rådgivingsselskapet Company Pulse. Gjennom metodiske undersøkelser, forsker han på arbeidsplasser, tidsbruk og arbeidsformer. I tillegg er han forfatter med to faglige bøker og en roman under beltet.


 

Marianne Skjulhaug

Marianne Skjulhaug er dekan ved Fakultet for arkitektur og design ved NTNU. Tidligere har hun vært instituttleder ved AHO og rektor ved BAS. Skjulhaug har også jobbet som arealplanlegger, samt i ulike lederstillinger i både privat og offentlig sektor. Hun er president i Europan Norge.