Aktuelt | Sist oppdatert: 22.02.2019, 11:36

Vil du bli AFAGs nye studentkontakt på NMBU?

Vi søker to nye studentkontakter på NMBU. 

AFAGs studentkontakter høsten 2018. 

AFAG søker to første- eller andreklassinger ved NMBU til å tre inn i et verv som studentkontakt for AFAG ved NMBU. Et studentverv i AFAG gir deg spennende arbeidsoppgaver og en mulighet til å bli enda bedre kjent med bransjen du etter hvert skal inn i. I dag har vi 10 studentkontakter fordelt på AHO, NTNU, BAS, NMBU, UiB/KMD og KADK i København, og vi samles i våre lokaler i Oslo tre ganger i året for å diskutere veien videre for AFAG sitt studentarbeid. Som studentkontakt vil du bistå AFAGs sekretariat med å spre budskapet om organisasjonen til studentene på NMBU.

Vi tilbyr

  • Unik mulighet til å knytte kontakter i arbeidslivet
  • God erfaring å sette på CV
  • Honorar på kr. 2500 i semesteret (totalt kr 5000 i året)
  • Tre møter i AFAGs lokaler hvert år i forbindelse med samling av studentkontaktene. Vi avslutter alltid møtene med en hyggelig middag!

Dine arbeidsoppgaver

  • Hjelpe til med å arrangere kurs og sosiale arrangementer på ditt studiested (f.eks. arrangement i fadderuken og jobbsøkerkurs)
  • Være kontaktperson for AFAG sitt sekretariat og videreformidle informasjon om aktuelle arrangementer som AFAG kan bidra til ved ditt studiested
  • Delta på studentsamling i Oslo tre ganger i året
  • Arrangere et valgfritt kurs eller arrangement på skolen én gang i semesteret
  • Arrangere stand ved ditt studiested to ganger i semesteret


Vi håper at dere ser på dette som en unik mulighet for å kunne engasjere dere i et viktig arbeid under studietiden. Ønsker du å søke sender du et par linjer om deg selv til eli@afag.no. Det er fint om du oppgir hvilket studieår du er i og hvorfor du har lyst til å engasjere deg. Det er ikke nødvendig med en formell søknad.

Frist for å sende inn søknad er fredag 8. mars. 

Eventuelle spørsmål om vervet kan sendes til eli@afag.no. Relaterte Saker

Lønnsoppgjøret i offentlig sektor

Publisert: 15.05.2019

Akademikerne har brutt forhandlingene i stat, kommune (KS) og Oslo kommune. Frist for å komme til enighet er 23. mai ved midnatt. 

Les mer

Akademikerne varsler streik i Oslo kommune

Publisert: 15.05.2019

Jurister, arkitekter, ingeniører, samfunnsvitere og økonomer i Oslo rådhus er blant gruppene som tas ut i en eventuell streik dersom partene ikke kommer til enighet.

Les mer

Ledighetstallene for april

Publisert: 13.05.2019

AFAG registrerer stabile ledighetstall mellom mars og april. Det totale antallet ledige arkitekter var 129 i april 2019. 

Les mer