topcurve
teeser5
AFAG
Arkitektenes Fagforbund
Besøksadresse:
Wergelandsveien 21 B, 0167 Oslo
Postadresse:
PB 5899 Majorstuen, 0308 Oslo
23 33 24 80
transparentbg

Medlemskveld med jus og sjakk onsdag 7. desember

17.11.2016
Vi har gleden av å invitere våre medlemmer til en hyggelig sammenkomst i lokalene våre i Wergelandsveien. Først får vi et interessant foredrag om selvstendig oppdragstakere ved advokat Per Arne Tandberg. Deretter vil internasjonal mester og NRKs faste ekspertkommentator, Torstein Bae, holde et foredrag om sjakk VM 2016. Vi serverer mat og drikke.

TID: Onsdag 7. desember kl. 1700
STED: Wergelandsveien 21B

Det er et begrenset antall plasser.

Meld deg på arrangementet ved å sende e-post til post@afag.no innen fredag 2. desember, men vi tar forbehold om at arrangementet kan bli fulltegnet før det.
Arrangementet er gratis.

 

PerArne1-370x258

Selvstendig oppdragsarbeidstaker – fra villedning til veiledning

Hva bør du velge? Ansettelse? Oppdragstaker? Eget firma? Hva er konsekvensene av valgene rettslig? Konsekvensene av de forskjellige muligheter vil bli gjennomgått. Innlegget vil kunne være relevant både for den enkelte og for bedrifter. Innlegget vil omfatte også rettigheter ved avslutning av de ulike typer avtaler.  

Innlegget er ved advokat Per Arne Tandberg, partner i Advokatfirmaet Legalis. Tandberg har lang og bred arbeidsrettslig erfaring.

 

Torstein-370x258

VM i sjakk 2016

Et uhøytidelig foredrag om VM i sjakk 2016, som avsluttes i november. Hvorfor gikk det som det gjorde i kampen mellom Magnus Carlsen og russeren Sergej Karjakin? Hva var høydepunktene og de avgjørende øyeblikkene? Og hva bringer fremtiden for Norges sjakkgeni?

Foredraget er ved Torstein Bae, internasjonal mester og NRKs faste ekspertkommentator. Bae er også managing partner i  Advokatfirmaet Legalis.

Velkommen! 

Logg inn
Medlemsnummer:
 
Fødselsdato:
..  
Husk meg