topcurve
teeser9
AFAG
Arkitektenes Fagforbund
Besøksadresse:
Wergelandsveien 21 B, 0167 Oslo
Postadresse:
PB 5899 Majorstuen, 0308 Oslo
23 33 24 80
transparentbg


Medlemsfordeler i AFAG

Meld deg inn her eller last ned skjema for å sende pr. post. 

  

Lønnsforhandlinger
AFAG ivaretar medlemmenes interesse i sentrale forhandlinger. Vi bistår også ved lokale forhandlinger. Slik bistand kan være ved personlig oppmøte eller via telefon.Statistikk
Hvert år utarbeider vi fyldige statistikker for privat og offentlig sektor. Disse statistikkene er nyttige i forbindelse med lønnsforhandlinger med arbeidsgiver. Vi har også minstelønnsanbefalinger for nyutdannede arkitekter.Tariffavtaler
AFAG sikrer at medlemmens rettigheter blir i vare tatt gjennom tariffavtaler. Bl.a. har vi egen tariffavtale med Arkitektbedriftene og NHO/Abelia. Vi bistår også ved tolkning og tvisteløsning som oppstår med grunnlag i avtalen. Det samme gjelder for stat, kommune, NAVO og HSH.

 

Juridisk rådgivning
AFAG bistår med juridisk rådgivning. Vi har to advokater som bistår ved ansettelser, oppsigelser og arbeidsmiljøspørsmål. For å få rådgivning må man ha vært medlem i en måned. Dere vil få råd om hvordan man bør forholde seg ved korrespondanse og i møter med arbeidsgiver. Vi assisterer også i forhandlingsmøter ved oppsigelser. Les mer.

 

Helt eller delvis arbeid i enkeltpersonforetak
AFAG gir råd til de  som har startet/driver enkeltpersonforetak. Les mer.

 

Kurs
AFAG arrangerer kurs i forhandlings- og argumentasjonsteknikk, hvordan forholde seg ved permitteringer og oppsigelser, tillitsvalgtes rolle, pensjonsspørsmål og eventuelt andre emner på etterspørsel fra medlemmene. Les mer.

 

Lukket område på AFAGs hjemmeside
På AFAGs hjemmeside har vi utviklet en lukket side hvor man kan finne opplysninger om lønnsstatistikk og andre emner som er interessante for våre medlemmer.

 

Kurs i regi av NAL, NLA og NIL
Som medlem av AFAG får du støtte til å delta på kurs i regi av NAL, NLA og NIL. Du må søke direkte til sekretariatet om å få refundert støtten. Søknaden må sendes inn etter at du har deltatt på kurset. Skjema for søknad finner du her.

 

Tidsskrifter
De som ikke er medlemmer av NAL, NIL eller NLA får rabattert abonnement på Arkitektnytt og Arkitektur N.

Abonnementspriser for 2016

Arkitektnytt medlemspris, kr. 654,- (ordinær pris kr. 875,-)

Arkitektur N medlemspris, kr. 876,- (ordinær pris kr. 1060,-)

 

Bank- og forsikringstilbud
Sammen med flere andre medlemsorganisasjoner i Akademikerne har AFAG inngått en ny avtale om bank- og forsikring med Danske Bank og Storebrand. Begrunnelsen for valget er at Danske Bank og Storebrand kom opp med det beste tilbudet - både til deg som medlem og oss som organisasjon.

 Storebrand_logo_cropStorebrand_logo_crop

Storebrand: Har du spørsmål i forbindelse med de nye forsikringstilbudene kan du kontakte Storebrands kundeservice for AFAG medlemmer på tlf 67 51 93 04 eller se www.storebrand.no/afag.

- Ofte stilte spørsmål Storebrand

Vilkår til Storebrands forsikringerdanske-bank-logo

 

 

 

 

Danske Bank: For bankavtaler og banktilbud kan du kontakte Danske Bank på tlf 05550 eller se www.danskebank.no.

- Ofte stilte spørsmål Danske Bank

 

nch_logo_4f_985x549px

 

 

 

Medlemstilbud hos Nordic Choice Hotels
AFAG har inngått en samarbeidsavtale med Nordic Choice Hotels for sine medlemmer. Det vil si at du som AFAG-medlem får 12% rabatt på alle 180 Nordic Choice Hotellene. Les mer her.


sveriges-arkitektersveriges-arkitektersveriges-arkitekterfaod1faod1
Samarbeidsavtale mellom AFAG, Sveriges Arkitekter og Arkitektforbundet i Danmark

Som medlem av Sveriges Arkitekter eller Arkitektforbundet i Danmark kan du få gjestemedlemskap i AFAG. Dersom du flytter til Sverige eller Danmark er forutsetningen for å få gratis gjestemedlemskap i Sveriges Arkitekter eller Arkitektforbundet i Danmark at du er medlem i AFAG, og opprettholder ditt medlemskap i forbundet. Les mer om gjestemedlemskap her.

Hvem kan være medlem av AFAG?

Arkitektenes Fagforbund er et fagforbund for personer med mastergrad eller tilsvarende innen arkitektur, planlegging og design fra norske og utenlandske læresteder. Les mer om vilkårene for medlemskap her.

 

Kontingent

Ordinær medlemskontingent pr. kalenderår er kr. 4.300,- med to innbetalinger i året. Kontingentinnbetaling kan også ordnes med AvtaleGiro hvor kontingenten blir trukket 4 ganger pr. år og vi betaler overførselsgebyret. Dette ordnes via banken.

Nyutdannede betaler bare halv kontingent (dvs. kr. 2.150,- pr. år) de tre første årene etter eksamen. Les mer.

 

AFAG er medlem av Akademikerne

Akademikerne er vår hovedorganisasjon med over 165.000 medlemmer. Her sitter vi i alle sentrale utvalg; Akademikerne-stat, -kommune og privat. I disse utvalgene har vi innflytelse på de politiske synspunkter som Akademikerne fremmer overfor politikkere og media. Les mer om Akademikerne.

 

Utmelding av forbundet

Utmelding skal skje skriftlig pr. e-post eller brev. Medlemskap opphører ved utgangen av den måneden hvor medlemskapet blir sagt opp.

Hvem kan være medlem av AFAG?

Arkitektenes Fagforbund er et fagforbund for personer med mastergrad eller tilsvarende innen arkitektur, planlegging og design fra norske og utenlandske læresteder. Les mer om vilkårene for medlemskap her.

Hvem kan være medlem av AFAG?

Arkitektenes Fagforbund er et fagforbund for personer med mastergrad eller tilsvarende innen arkitektur, planlegging og design fra norske og utenlandske læresteder. Les mer om vilkårene for medlemskap her.

Hvem kan være medlem av AFAG?

Arkitektenes Fagforbund er et fagforbund for personer med mastergrad eller tilsvarende innen arkitektur, planlegging og design fra norske og utenlandske læresteder. Les mer om vilkårene for medlemskap her.

Logg inn
Medlemsnummer:
 
Fødselsdato:
..  
Husk meg