topcurve
teeser1
AFAG
Arkitektenes Fagforbund
Besøksadresse:
Wergelandsveien 21 B, 0167 Oslo
Postadresse:
PB 5899 Majorstuen, 0308 Oslo
23 33 24 80
transparentbg

Ledighetstallene for oktober

16.11.2017
AFAG registrerer totalt en nedgang i ledighetstallene for oktober. Det totale ledighetstallet for arkitekter, interiørarkitekter og landskapsarkitekter i oktober er 108.

AFAG observerer en liten nedgang i antall arkitekter og interiørsarkitekter som er helt ledige på arbeidsmarkedet, fra 83 i september til 73 i oktober. Det er ingen endring i tallene for delvis arbeidsledige arkitekter og interiørarkitekter fra september, tallet er fremdeles 35. I likhet med septembertallene er det fremdeles kun 7 landskapsarkitekter som står oppført som arbeidsledige. 

Tallene fra oktober viser en markant reduksjon i arbeidsledigheten blant arkitekter og interiørarkitekter det siste året. På denne tiden i 2016 var det 121 ledige på markedet, mot dagens tall på 73. Totalt for arkitekter, landskapsarkitekter, og interiørarkitekter har ledigheten gått ned fra 188 i oktober 2016 til 108 i oktober 2017. 

Vi gjør oppmerksom på om at AFAG månedlig mottar ledighetstallene fra NAV. Fra september 2014 gjorde NAV policyendringer slik at de nå ikke lenger skiller mellom ledighetstallene for arkitekter og interiørarkitekter. I tillegg blir også beholdninger med mindre enn 4 erstattet med * i tabellen. Dette gjør det vanskelig å sammenligne vår tidligere tabell med de nye tallene. Dette er grunnen til at vi har laget en ny tabell, men de tidligere tallene vil fortsatt være tilgjengelig på våre nettsider. Nyutdannede er ikke inkludert i NAVs ledighetstall.

Se tabell her. 

Logg inn
Medlemsnummer:
 
Fødselsdato:
..  
Husk meg