topcurve
teeser9
AFAG
Arkitektenes Fagforbund
Besøksadresse:
Wergelandsveien 21 B, 0167 Oslo
Postadresse:
PB 5899 Majorstuen, 0308 Oslo
23 33 24 80
transparentbg

Inntektsforsikringen er tilbake!

12.06.2017
Arkitektenes Fagforbund kan endelig igjen tilby den såkalte inntektsforsikringen. Den har vært borte fra vårt tilbud noen år, men mange av medlemmene ga klart uttrykk for at dette er et produkt som er viktig for deres medlemskap i AFAG.

Vår hovedsamarbeidspartner i forsikringsprodukter, Storebrand, har ikke selv inntektsforsikringen i sin portefølje, men har funnet en god leverandør i AmTrust International. Det er likevel Storebrand kundene skal henvende seg til når de skal tegne inntektsforsikringen.

Forsikringen er i hovedsak ment for ansatte arkitekter i privat virksomhet. Forutsetningen er at deltakerne ikke selv er selvstendig næringsdrivende eller som gjennom sin eierandel, aksjonæravtale eller liknende har mulighet til å utøve bestemmende innflytelse over virksomhetens beslutninger.

Inntektsforsikringen gjelder ved arbeidsledighet/permittering og/eller sykemelding. Beløpene man kan tegne forsikring for er månedlige ytelser i inntil 12 måneder. Ytelsesnivåene du kan tegne deg for er;
kr. 5000, 7000, 10 000 eller 13 000 i utbetaling pr. måned.

Ønsker du å vite mer om inntektsforsikringen kan du lese her: Inntektsforsikring

Har du ytterligere spørsmål, ta kontakt med Storebrand på telefon 67 51 93 04.

Logg inn
Medlemsnummer:
 
Fødselsdato:
..  
Husk meg