topcurve
teeser4
AFAG
Arkitektenes Fagforbund
Besøksadresse:
Wergelandsveien 21 B, 0167 Oslo
Postadresse:
PB 5899 Majorstuen, 0308 Oslo
23 33 24 80
transparentbg

Stor pågang på AFAG sine kurs for studenter

19.03.2018
Forrige uke avholdt vi kurs på AHO, NTNU og BAS.

Hvert semester tilbyr AFAG kurs i relevante dataprogrammer for alle våre studentmedlemmer. Selve kursene blir arrangert av våre studentkontakter, og de velger ut tema og kursholdere basert på interesse på de lokale lærestedene. 

 

FullSizeRenderFullSizeRenderTirsdag 13. mars ble det avholdt kurs i Adobe Illustrator på AHO. Kurset ble holdt av Lars Aabel og var et nybegynnerkurs der studentene fikk lære seg basiskunnskaper om hvordan man bearbeider filer fra AutoCad. 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_1482IMG_1482Onsdag 14. mars ble det avholdt kurs i Adobe Photoshop på NTNU. Kurset ble holdt av Ruben Ratkusic og var en nybegynnerkurs i redigering av foto og digitale - samt analoge - tegninger.

 

 

 

 

 

 

Bas bilderBas bilderTorsdag 15. mars ble det avholdt kurs i ArchiCad på BAS. Kurset ble holdt av Preben Holst og Katie Åtland og var et nybegynnerkurs i ArchiCad. 

 

 

 

 

 

 

Vi takker for godt oppmøte! Alle våre studentmedlemmer er velkomne til å komme med forslag til kurstema ved å sende en e-post til eli@afag.no eller ta kontakt med lokale AFAG-studentkontakter på hver skole. 

Logg inn
Medlemsnummer:
 
Fødselsdato:
..  
Husk meg