topcurve
teeser7
AFAG
Arkitektenes Fagforbund
Besøksadresse:
Wergelandsveien 21 B, 0167 Oslo
Postadresse:
PB 5899 Majorstuen, 0308 Oslo
23 33 24 80
transparentbg

Egen virksomhet

11.05.2017

Lenke til nyttige sider på Altinn:
Informasjon om enkeltpersonforetak

Hvordan starte egen bedrift

Boken Arkitektarbeid, profesjonskunnskap for arkitekter av Tarald Lundevall gir en innføring i arkitektens jobbhverdag. Se her.

Gratis kurs
AFAG arrangerer årlig gratis kurs vedrørende kontraktsinngåelse, opphavsrett og regnskapsføring. Følg med her.

Kurs i regi av NAL, NLA og NIL
Som medlem av AFAG får du støtte til å delta på kurs i regi av NAL, NLA og NIL. Du må søke direkte til sekretariatet om å få refundert støtten. Søknaden må sendes inn etter at du har deltatt på kurset. Skjema for søknad finner du her.

Juridisk bistand
AFAGs advokater yter gratis juridisk bistand overfor egen virksomhet i saker som omfatter avtale-, erstatnings- samt opphavsrettslige spørsmål. Det gis også 1 times gratis rådgivning i skatte-,  etablerings- og regnskapsspørsmål. Vi tilbyr også det nettbaserte juridiske oppslagsverket Compendia personal. Les mer.

Bank- og forsikringstilbud
Sammen med andre medlemsorganisasjoner i Akademikerne har AFAG inngått en ny avtale på bank- og forsikring med Danske Bank og Storebrand. Begrunnelsen for valget er at Danske Bank og Storebrand kom opp med det beste tilbudet - både til deg som medlem og oss som organisasjon.

Storebrand: Har du spørsmål i forbindelse med forsikringstilbudene kan du kontakte Storebrands kundeservice for AFAG medlemmer på tlf 67 51 93 04 eller se www.storebrand.no/afag.

Vilkår for Storebrands forsikringer.

Danske Bank: For bankavtaler og banktilbud kan du kontakte Danske Bank på tlf 05550 eller se www.danskebank.no.

Ansvarsforsikring
Driver du egen virskomhet kan AFAG tilby deg ansvarsforsikring. Kontakt Storebrand for mer informasjon på tlf 67 51 93 04. Les mer om ansvarsforsikringen her.

Logg inn
Medlemsnummer:
 
Fødselsdato:
..  
Husk meg