topcurve
teeser2
AFAG
Arkitektenes Fagforbund
Besøksadresse:
Wergelandsveien 21 B, 0167 Oslo
Postadresse:
PB 5899 Majorstuen, 0308 Oslo
23 33 24 80
transparentbg

Ledighetstallene for november

05.12.2017
AFAG registrerer totalt en liten oppgang i ledighetstallene for november etter rekordtall fra forrige måned. Det totale ledighetstallet for arkitekter, interiørarkitekter og landskapsarkitekter i november er fremdeles lav på 113.

AFAG observerer at antallet helt ledige arkitekter og interiørarkitekter i november har økt noe fra oktobertallene. Det er imidlertid kun snakk om en svak oppgang, fra 73 i oktober til 81 i november. Antall delvis ledige arkitekter og interiørarkitekter har imidlertid gått ned fra 35 til 32. Antall ledige landskapsarkitekter har holdt seg stabilt siden september og det er fremdeles bare 7 ledige landskapsarkitekter på det offisielle markedet. 

Tallene for november 2017 markerer en god nedgang i ledighet sammenlignet med innrapporterte tall fra samme tid i fjor. I november 2017 er det totalt 113 ledige arkitekter, interiørarkitekter og landskapsarkitekter, mot hele 184 i november 2016. Tabellen viser tall fra januar 2014, og vi observerer at den rapporterte ledigheten etter dette tidspunktet aldri har vært lavere enn i oktober og november 2017.

Se hele tabellen her

Vi gjør oppmerksom på om at AFAG månedlig mottar ledighetstallene fra NAV. Fra september 2014 gjorde NAV policyendringer slik at de nå ikke lenger skiller mellom ledighetstallene for arkitekter og interiørarkitekter. I tillegg blir også beholdninger med mindre enn 4 erstattet med * i tabellen. Dette gjør det vanskelig å sammenligne vår tidligere tabell med de nye tallene. Dette er grunnen til at vi har laget en ny tabell, men de tidligere tallene vil fortsatt være tilgjengelig på våre nettsider. Nyutdannede er ikke inkludert i NAVs ledighetstall.

Logg inn
Medlemsnummer:
 
Fødselsdato:
..  
Husk meg