topcurve
teeser2
AFAG
Arkitektenes Fagforbund
Besøksadresse:
Wergelandsveien 21 B, 0167 Oslo
Postadresse:
PB 5899 Majorstuen, 0308 Oslo
23 33 24 80
transparentbg

Studere utenlands?

14.03.2016
AFAG samarbeider nå med ANSA - organisasjonen for deg som studerer i utlandet. Benytt deg av dobbeltmedlemskapet og få mer ut av utenlandsstudiet ditt!

Som ANSA-medlem har du gunstige forsikringsvilkår, gode bankordninger – og ikke minst et nettverk av 10.000 andre likesinnede som alle ønsker en uforglemmelig studietid i utlandet. ANSA er der for deg – før, under og etter utenlandsstudiene.

ANSA og AFAG har inngått en samarbeidsavtale som innebærer at medlemmer av ANSA kan få dobbeltmedlemskap i ANSA og AFAG.

Forsikring
Hvis du inngår dobbeltmedlemskap bør du benytte ANSAs forsikringspakke. Gratis forsikring fra AFAG bortfaller ved dobbeltmedlemskap, men ANSA tilbyr også rabatterte forsikringsordninger for utenlandsstudentene. Les mer her.

Innmelding
For å få dobbeltmedlemskap i AFAG og ANSA kan du melde deg inn på våre nettsider her. Velg student ANSA-medlem i menyen under type medlemskap og fyll ut de andre feltene i innmeldingsskjemaet. Når du har sendt inn skjemaet vil du få en bekreftelse på at innmeldingen er mottatt og et informasjonsbrev i posten noen dager senere.

Lyst til å reise ut?
ANSA Informasjonssenter er spesialister på utdanning i utlandet – bestill veiledningstime i dag!

www.ansa.no 

Logg inn
Medlemsnummer:
 
Fødselsdato:
..  
Husk meg