topcurve
teeser11
AFAG
Arkitektenes Fagforbund
Besøksadresse:
Wergelandsveien 21 B, 0167 Oslo
Postadresse:
PB 5899 Majorstuen, 0308 Oslo
23 33 24 80
transparentbg

Kurs

Her finner du en oversikt over kurstilbud for AFAGs medlemmer.

Regionale konferanser i statlig sektor
Hovedtariffoppgjøret 2016 resulterte i en ny og modernisert hovedtariffavtale for Akademikerne. Som følge av dette, vil Akademikerne avholde en rekke regionale konferanser for opplæring av sine tillitsvalgte.

Konferansen arrangeres en rekke steder i uke 34 – 36, det er åpnet for påmelding til alle konferansene. Mer informasjon og lenke til påmelding finnes her.

Mer informasjon finner du også her.

Kurs i lokale forhandlinger i KS-området 2016
Akademikerne vil i juni, august og september arrangere kurs i lokale forhandlinger rundt om i landet. Kursinnhold er lokale forhandlinger etter hovedtariffavtalens kap. 3.4 og kap. 5 i det kommunale avtaleområdet pluss kap. 3 i bedriftsavtalen og er for tillitsvalgte og kontaktpersoner.

For mer info og påmelding se her.

 

Kursstøtte
Som medlem av AFAG får du støtte til å delta på kurs i regi av NAL, NLA og NIL. Du må søke direkte til sekretariatet om å få refundert støtten. Søknaden må sendes inn etter at du har deltatt på kurset.

Last ned skjema her for å sende inn søknaden.

 

Jobbsøkerkurs
AFAG holder jevnlig jobbsøkerkurs for studentene ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, Kunsthøgskolen i Oslo, Bergen Arkitektskole, Kunsthøgskolen i Bergen, NTNU i Trondheim og NMBU på ÅS. Følg med!


Oslo student-tv var tilstede på et av våre jobbsøkerkurs i Arkitektenes Hus, og laget film fra kurset.

Reiseregningskjema
Hvis du har deltatt på kurs i AFAGs regi og skal ha refundert utgifter må du sende inn vårt reiseregningskjema sammen med kopi av kvitteringene. Last ned skjema her.

Logg inn
Medlemsnummer:
 
Fødselsdato:
..  
Husk meg